New moon!!

Hej! Han inte skriva i går, men jag såg iaf new moon.. Den ÄGDE!! man fick se lite mag rutor  Om ni kollar så ser man ja att Jakob är mycke snyggare!! (Jakob är han på övre bilden.. :) Ps var inte dom bästa bilderna, menmen.. Ds ska gö läxan nu ses!! P O K//Becca!<33

Glömde säga..

Glömde berätta att jag fortfarande har ont i armen av vaccinet och i går gick typ alla in i min arm minst 5 gånger var, de var ju förståss inte men ingen för dom flästa, så dom förlåter jag, men Alexandra ska få igen(Hon bitch klapa mig rakt där ja tog sprutan typ3 gånger, Och hon råkade inte..)

Kom just hem från en shopping dag i ume.. :)

Hej! Var just i ume och shoppade.. :) Om ni undrar vrf ja for till ume så var de för att ja skulle träffa Becca O, Och ja fick träffa lilla Nadja och Sofia också, O sen såg vi Nadjas mamma.. :)  Om ni undrar så köpte ja en munkjacka och en mössa.. :)
Nu är jag barn vakt åt lill monstren.. ;)
Ps. Ja träffade inte Foki, men Becca såg en transa och en cawboy wannabe.. :) Ds.

Ja ska se  Me jenka(Jenkifer.blogg.se) i morrn.. :) Hoppas de blir skojj! :) Ska dra P O K//Becca!! <3

LÄS!! :)

Till killar: 
Äpple-vitaminer
Vitaminer-smart
Smart-pengar
Pengar-makt
Makt-tjejer
Tjejer-sex
Sex-aids
Aids-död

Vill du ha ett äpple ? ;)


Till Tjejer:
Äpple-vitaminer
Vitaminer-smart
Smart-pengar
Pengar-makt
Makt-killar
Killar-sex
Sex-aids
Aids-död

Vill du ha ett äpple ? ;)

Fredag!!

Hej! I dag är de fredag och jag är FRISK!! :) Äntligen slut på skol veckan, inte för att den här veckan har gått sakta utan för att jag är TRÖÖT!!! Ja vill ba sova hela veckan, men de går ju inte för i kväll är de mingos till 11 och i morrn ska ja till ume å de är ju skylt söndag på sönda!! :)
Ska gå en kortis me Asse nu, P O K//Becca! <3

Sneakers 2

Hej! Kunde inte lägga ut alla kort på dom underbara skorna så nu lägger jag ut rästen.. :)

Guld!

Love the collor!

Lila!

Green!

Coola.

Coola med färg!

Söta små apor

Rosa!

Spel

Rosa!

AS COOLA!!

Snygg färg!



Coola!

Färg!!

Love musik!

Några små gulliga marsipan skor.. :)


Sneakers!

Hej! Jag har gillat skor sen LÅNGT tillbaka så jag tängte att ja skulle lägga ut lite bilder på coola skor, den här gången blir de sneakers och sen lägger jag ut på andra.. :)











Datan lagga sönder! :( Få lägga ut rästen i morrn Ha de! //Becca!<3

Hello kitty

Hello kitty saker är faktiskt coola. Dom är rosa, blingiga och anorlunda.. :)















De var alla underbara kittysar för den här gågen.. :)

Bejkon feber!!

Hej! I dag vaccinerade jag mig mot bejkon feber och nu har jag typ as ont i huvet..:( Hinner inte skriva mer nu, ska ut me Asse men skriver i kväll P O K//Becca!! <3

1 månad till jul!

Hej! I dag är de bara en månad kvar till jul!! :) Ja ha gjort kola och jul städat, Städningen gick lite trögt, Men ja hade ju lite stökigt så.. ;)

De är sånna som ja gör nu..

Om en månad kommer Den här gubben..

.. Med sånna hära. :)

Hoppas de ligger en I ett paket.. :)

Ska ner och kolla till kolan nu.. P O K//Becca!!<3

Hundkurs! :)

Hej! Ja kom just hem från hundkursen.. De va roligt i dag vi hadde kontakt övningar och Asterix fick en ny kompis, hon heter Kajsa och är en dvärg pudel, AS SÖT.. :) Och när hon for började Asse gnälla och drog mot dörren.. :) I dag på skolan fick vi fika av Micke för att vi är så snälla.. :) ;) Och i morrn ska vi till stan och kolla på nån dans uppvisning.. :) Maria skulle typ följa med. :) Ska dra P O K//Becca! <3

Vari me Meena typ hela dan..

Hej! I dag har jag varit me Meena, vi har varit i robban, mm. Orka int skriva mer nu ses i morrn! P O K//Becca!!<3

Såg bio i går..

I går såg ja 2012 på bio den var bra.. :) Den handlar om att 12 december 2012 kommer jorden att gå under..  Jag rekomenderar att se den.. :)

Jag har hittat en ny influensa.

Jag tror att de har kommit en ny influensa till västerbotten, jag har döpt den till kärleks influensan, den lurar hjärnan satt man har börjat tycka att nån är snygg som man knappt har lagt märke till förr.. För jag har fått hur många sms som hälst av killar att dom tycker att jag ser bra ut och de är av killar som knappt vet vem jag är, så antingen är de en sjukdom som alla killar har fått eller så har jag blivit jävligt snygg.. ;) Ska på bio nu P O K//Becca!

Läste just ut en bok! :O

Ja läste just ut en bok!! Typ första gången, dom är alltid så tråkiga i mitten så då slutar ja läsa.. :) Den heter 10 saker jag hatar med mig själv. Den rekomenderas att läsas!! Ska dra ses P O K//Becca!

BAAAL!!!!!!

Hejj! I går/i dag var de bal! För er som inte visste de så va de kändis tema, jag var Marlyn Monroe. De va as roligt! Den var från kl 7 till kl 1 men de känndes som att den bara var nån timma för att de va så skojj! :) Och i kväll ska vi kanske fara och se 2012, de beror typ på om vi få barn vakt.. Ska dra och kolla på andras bloggar no hare! P O K//Becca!

Sorry!

Sorry att jag inte har skrivit på 3 dagar men jag har inte varit inne på datorn över huvudtaget på 3 dagar, men nu är jag tilbaka! :)

Färgat klart!

Hej nu hoppade jag just ut ur duchen med platina blont hår.. :) De vart ganska bra, kunde ha fått vara lite ljusare.. ska dra Ha de bra! P O K/Becca!

Färgar håret

Hej! Nu färgar jag håret. De ska bli platina blont.. :) Så här ska ja se ut på balen! :) de börjar stinka hår färg här nu måste gå och få frisk luft..  P O K//Becca!
Ps: Om jag inte kommer på skolan i morrn är de för att allt hår har ramlat av eller att de inte vart bra.. Ds.
Ps2: Tror ni att man få ha mössa på lektionen om de blir dåligt?? Ds2.

Brand övning.. :)

Hej! I dag var de brand övning på skolan, vi satt på matten och helt plötsligt hörde man de brinner de brinner ur högtalarna alla lunkade ut i korridoren och tog på sig skorna och vi hade ingen aning om vars vi skulle samlas men sen sa Jennie att vi skulle samlas utanför jympasals dörren så vi stod där ute och frös och de kom ingen lärare så vi gick in på jympan och stog där och snacka. Sen kom Jennie och sa att vi kunde gå tbx så vi hade bara typ 20 min matte i dag. :)

Tack!! <3

Tack för den söta designen Sofia(http://surriz.blogg.se/)

Veckans Dilemma!

Hej! Vi har snackat mycke om de här i klassen och jag vill veta vad som är vandligare att de sägs.. säger du sov eller sovde?? Sj säger jag sovde.. :) Komentera gärna.. :)

3 snyggaste kändis killarna.. ;)

Ryan Sheckler.<3

Oliver James. <3
Jeremy Sumter. <3


Hemma!! :)

Hej! Kom nyss hem från Sofia.. Vi va i stan i går och sen sovde jag hos hon.. :) Och nu kom ja nyss hem.. lägger ut bilder sen.. :) P O K//Becca Ps. Ska på mingos i kväll.. :)

Va på stan med Sofia i dag

Idag så var jag på stan med Sofia. Vi kollade balklänningar, men jag köpte inget förutom ett armband,mm. Sofa hittade en klänning som hon har köpt nu!
Snygga va?!

Rasmus ligger på mej!

Dah!

Fredag den 13:de <3

Hej! I dag har jag varit på skolan och de var vell en vandlig dag.. Har jag berättat att snöpulningarna har börjat? Dom har de.. :S Jag har sluppit de hitils.. :) I kväll ska ja på mingos och de är speed date.. ;) De lät skoj! :) Ska dra ses P O K//Becca!

Han inte skriv ai går..

Hej! Datan funkade inte i går så jag skrev inte då men jag gjorde inget spec då, typ.. :S I dag har de också varit en vandlig tråkig dag!! Skriver mer sen! P O K//Becca!

VÄRLDENS bäzzta låt!!

Hej! Lyssnar på världens bäzzta låt! Du MÅSTE BA HÖRA DEN!! De är Mattiaz som sjunger, Min nya idol! :) Låten heter skandalen "OH OH"
De här är Mattiaz! Ska på mingos nu men lyssna på låten!! P O K//Becca!
http://www.youtube.com/watch?v=bTzrdac05Wk&feature=PlayList&p=D8DA0298C86EE8A1&playnext=1&playnext_from=PL&index=42

Skola

Hej! I dag har jag typ bara varit på skolan och vi hade Maria på bilden.. De va skoj, hon dansade i slutet och Jenka låg på golvet och garva.. :) Och sen skulle Gunnar till bussen när vi slutade så jag gick me han.. :) Balen är nästa fredag!! :S LÄNGTAR!!!!!!! Ska dra P O K//Becca!

Kom just hem..

Hej! Ja kom just hem från hundkurs i stan, de va ganska roligt, de var kontakt och inkallning i dag.. Jag han va på stan i 1 timma före jag skulle på hund kurs.. Jag åkte med 3 bussen som sakt och de var visst fällfors skol buss så jag satt och pratade med Isak (Min släkting) ett tag.. :) Nu ropar mamma bäst å dra P O K //Becca!

Sandströmms!

Hej! Ja kom hem från pryon nyss.. Var på sandströmms inovation. Där har jag byggt batteri hållare, kamin skydd, skar mattor, brände band och buntningar till båtar. När de bara var 20 min kvar fick jag gå till shefens rumm och han berättade om sandströmms. Och sen fick jag 100 kr för att jag hade pryat där.. så nu har jag råd me buss och jag kan shoppa i stan också.. :) Jag har ingen aning om vrf texten vart blå.. :$
 Här är en bild på en sorts båtar dom gör där.. :) Nu ska ja äta P O K//Becca!

2 inlägg på samma dag! :)

Hej! Nu känner jag att jag börjar bli fjårtiz för jag har skrivit 2 gånger i dag!! Duh.. ;) ajja. jag är fortfarande hos farmor och farfar och nyss åt vi pizza, jag bestälde en calsone, den va go.. :) vi körde förbi  s låg och mellan stadium och de såg lile religöst ut för skolan va mittemot kyrkan..;) I morrn ska ja praoa på sandströms inovation (dom bygger båtar och badtunnor..) Och sen ska jag till stan med kl 3 bussen och gå på stan i en timme sen ska ja på hundkurs me Asterix, ska dra nu P O K//Becca!

ingen aning om vad jag ska skriva här.. ;)

Hej! i morse blev jag väckt av hela familjen, först hörde jag när dom kom me bilen, men ja gick int upp då men när dom kom in hörde jag Asterix pringa och nosa och sen satte han sig utanför dörren så då kom Macke och öppna och Asterix hoppa upp i sängen och slickade mig i ansiktet, då kände jag att ja låg på nått, och de va mobilen så jag hade ett mobil avtryck på ryggen.. ;) sen åt jag lunch för ja vakna försent för att hinna me frukost före.. och sen gick ja ut och körde snöbolls krig i snön och Asterix sprang i mitten och försökte ta snöbollarna, sen gick jag in och fick 2 halsdukar av farmor, dom va as sköna och nu skriver jag på datan.. :) Srry att jag inte skrev på kvällen i går men jag somna typ kl 8 och då somna ja direkt.. :) Nu ska ja dra P O K//Becca!

Snö snö snö!!! :)

Hej i dag var de övernattning på skolan från kl 7 till 6, de var jätte roligt!! Vi såg skräck film, hade disco, mm.. Och vid 1-2 tiden började de snöa! :) Snart är de skoter väder.. ;) Klockan kvart i 6 kastade jag min första snöboll de här året! :) och när jag kom hem gick jag en promis me Asse och träffade Hampus, han skulle gå hela vägen hen så jag följde me en bit, Vi gick och snackade och Asterix fick springa fritt i snön.. :) Och sen tog jag min 1 och en halv timmes sömn och sen vaknade jag av att pappa sa att farfar redan hade kommit så jag skyndade ta på mig kläder och skyndade mig ner, sen åkte jag lastbil med han till DHL och där lastade vi om lastbilarna.. :) sen for vi till OBS och jag fick en gurka <3 sen for vi hem till farmor och farfar och där är jag nu..
Skriver mer sen i dag eller i morrn.. P O K//Becca!

Övernattning!!

Hej! i dag ar de varit en vanlig skoldag.. Och i kväll ska jag på skolan IGEN, FRIVILLIGT tom! För de är övernattning på skolan, hoppas de blir kul!! Vi ska ha Ronny och Ragge maraton i vårat klass rum, om ni vill skylla på nån så var de min idé.. ;)
Ska dra nu ses i kväll alla som ska dit!! P O K//Becca!

A little rose!



Heej! Nu har jag fixat en ny blogg! Pga att de inte har gått att lägga ut bilder på den förra...
Hoppas ni gilllar den! P O K//Becca!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0