Ume i da!!

Hej! I da ha ja gott och shoppat i ume me Sara och Becca, Ja hitta int så mkt men ja hitta ett par skor som ja köpte.. :)





Nu ska ja dra och se 8 mile. Ses!!//Becca!!<3<3


Cup!

Bilder från fotbollscupen.. :)


Sopornas lag:

Fillan.. Looks like a dol!

Sanna.. Den lilla söta.

Klara.. Den farliga.. ;)

Sara.. Bäzzt.. ;)

Camilla.. Ett leénde på läpparna.. ;)

Soporna!!!! :)

Och dom som hjälpte med smink och hår var..
Sofia och

Jag!! ;)


Favvis i repris!! :)

Hare!! //Becca<3<3

Bild bomb!!

Hej! I dag blor de flera olika inlägg, för ja ha tagit massa kort och för att de inte ska bli så rörigt så gör ja flera inlägg.. ;)

Ja börjar med korten jag tog på skolan, ja tog me kameran och fick några fina kort.. ;)

Fillan










 Sanna!

 


Camilla!!

 Alle

 Stekarn.. ;)

Orre som fjortis.. ;)


Jimmy!

 Jimmy, Stekare.. ;)

Puzz//Becca!!

Glee!!

Hej! I da vare skola och ja va ganska trött.. ;)

Sorry att ja int ha skrivi på 3 dagar men ja ha int vare hemma så mkt.. :) Ja kom int ihåg va ja gjorde i förr går, men ja va iaf ute hela dan i går och for på mingos på kvällen, så ja kom hem vid halv 10 och ja va typ trött då och ja hade tänkt plugga lite men ja somna.. ;)

Ska ner å se glee ses!! Puzz//Becca!! <3 


Int så glá på HM

I da fick vi äntligen kläderna från HM och ja hade bestält en bikini, men när ja öppna hitta ja ba nederdelen, så ja läste på lappen och där stod de tilfälligt slut, så mamma ringde till HM och frågade när dom fick in bikinin igen och dom sa att dom redan ha sålt ut sin sista. så nu ha ja bara en bikini uderdel och de finns int å beställa en överdel som passar till nederdelen nån stans.. Få dom verkligen säga att den är bestäld och sen säga att de är slut?!

ja ha iaf fått en bikini av Linnéa som ja kan ha, men ja måst ju ha mer än 1 ju!! I sommar kom ja ha blöt bikini hela tiden och den kom ju bli genomskinlig om den aldri få torka så ja MÅSTE hitta en till!!!

Hår färg?

Ja ha haft alla olika hår färger och har lust att experemintera me håret igen..


 Blått och rosa?

rosa slingor?

blondera igen?

eller nått annat, ja ha int kort på när ja färga mörk brunt eller grönt eller nått av dom, för dom är på den andra datan..

Men vilken hårfärg tycker du? :)

Ps. Alla bilderna är gamla!! Ds.

Hår färg?

Ja ha haft alla olika hår färger och har lust att experemintera me håret igen..


 Blått och rosa?

rosa slingor?

blondera igen?

eller nått annat, ja ha int kort på när ja färga mörk brunt eller grönt eller nått av dom, för dom är på den andra datan..

Men vilken hårfärg tycker du? :)

Ps. Alla bilderna är gamla!! Ds.

Lolita.. ;)

Nu ha ja lakt in gammla bilder på datan och hade tänkt lägga ut några bilder på mitt, Sofias och Ewwes grupp arbete i so, vi hade japan och tänkte klä ut oss till lolita och de gjorde vi också.

Lolita är en populär klädstil i japan..

 

 Ja hade de här på skolan på en SO lektion.. ;) De va en ROLIG redovisning!! :)


Bilderna är GAMLA och de är äckta hår färg!!


Haltat på skolan i dag.. :$

Hej! Fot leden är inte bättre nu och ja fick lov å ha kryckor på skolan.. ;) Lite mobbat kanske.. ;) På morronen kom ja typ sent, men lärarn åker buss så han va också försenad, så fort ja kom in så hörde ja dom ba säga, äre knäet igen och va ha du gjort nu då? ;) Ja håller me, ja skadar mig OFTA och ja är ganska less ja me.. ;)

Ända gången ja inte hade kryckan under dan va i matan för ja ville int bli utstirrad men då gjorde de hur jämanch ont som hälst.. annars så hade ja kryckan hela dan, ni kanske ha märkt att ja säg kryckan och de är för att ja hade ba en krycka för ja ville ba ha lite stöd..

Efter skolan så stog ja vid bussarna och snacka me Sofia tills bussen komme och sen börja ja gå och då hörde ja lill Alex säga ´ha hon gjort illa sig igen?` De lät lite skoj facktiskt.. ;)

Ska dra och kolla andra bloggar nu, synes!! :)

Puzz å kram//

Haltat på stan i dag..

Hej!! I morse när ja vakna sa pappa att ja å morsan skulle té stan så ja gick upp och ducha å sen for vi.. Ja köpte typ mkt, men ja kom typ int ihåg va ja köpte.. ;) men vi köpte iaf e-net kabel så snart ska ja få e-net till rummet.. :)

Ja fick iaf AS ONT i fotleden så ja gick och halta på stan.. Ja höll på å dö!! Så i slutet ville ja typ ba em, ja hade typ int ench tid å kolla på saker för ja såg ba till satt ja int skulle få ont igen..

Trode int att ja skulle få mig till mingos men ja ska få skjuts av mamma så ja ska dit iaf.. :)

Synes på mingos!! Puzz//Becca!!!!

Skoter!!!

Hej! I morse vart ja väckt typ 11 och Då drack ja te och pappa hade gjort pappamackor, så då åt ja en sån också.. ;) Sen for jag, macke, mellis, pappa och mogge på varuhuset och köpte godis.. :) å sen när ja kom hem såg ja massa skotrar på ok så då börja ja klaga på att ja också vill ha en skoter.. ;) Sen gick ja ut med Asse och sniffade skoter.. de luktar så gott så ja stog och lukta när dom körde förbi, men då frös typ min näsa igen så då gick ja in och nu sitter ja här me en slick galen Asse i knäet.. ;)

I går va ja me Ewwe och vi va först hos hennes pappa och spelade ett spel som hette smörgås bordet, de va typ skojj.. ;) Sen gick vi till hennes mamma och kolla bloggar å sånt och sen såg vi lets dace.. :) Ja ska lägga ut turkiet bilder när ja ha fått batterier till min gamla kamera.. :)
Synes Puzz Å Kram//Becca!!!!

Smink.. ;)

 

 

 

 Seriöst, att de se verkligt ut?! Allt är sninkat, hur kan man gö de?


Skolan

Hej!! Nu sitter jag på skolan och bloggar, vi har lunck rast nu.. Ja åt typ inge till lunch för de va fiskgratäng.. Eller? De va nån gul klump med orange sörja på.. Och vi satt bröve killarna och dom hede fisk i glaset och allt så ja vart lite äcklad.. ;) efter skolan ska ja, Ewwe och Sofia på saidys och fika.. :)
Ikv ska ja va me Mewwe (http://evelinaholmer.blogg.se/)
Ska dra nu synes..
Eller kanske en bild.. ;) Puss//Becca!!

Hola! Qué tal?

Hej! I dag läste vi i taket lyser stjärnorna igen och Astrid grät.. ;)
Sen har vi typ haft sy slöjd och efter skolan hade ja en lapp som de stog krama mig på och ja fick facktiskt några kramar av tex Timothy, Fillan, Macke, Alle, Sara, Ewwe, Sofia, mm mm.. :) Sen for ja till sara efter skolan och kom hem 9 för då börja glee, ni som inte ha sett glee borde verkligen gö de!!!! Den äger!! Sen sluta just glee och ja ska lägga mig i sängen och chilla.. :)

Ska dra nu, måste ut me Asse knas.. ;) Ses! Kramizzar//Becca!!!!

Sorry att rubriken inte vart helt rätt, men de finns int upp och ner vändna frågetecken och utrops täckeen på datan.. :)

Snabbt inlägg..

Hej! Debli ett kort inlägg i dag för ja ska snart på mingos.. I da ha de ju varit skola och första lektionen hade vi svenska.. Då började Astrid H(våran lärare) å gråta.. ;) för vi läste i taket lyser stjärnorna och hon tyckte att den va så sorlig.. ;) Sen hare int vai så mkt mer i dag och nu ska ja på mingos.. Synes. Kramis//Becca!!<3<3<3

Första skol dan..

I dag va de första skol dan efter jul lovet och dan var vell som en vandlig skol dag, ja trodde att ja skulle va trött och sånt men de va ja int.. :)

Sorry att ja int ha skrivit på 3 dagar men ja ha kommit hem sent så ja ha int orka blogga..

Men vi for och firade Gustav i lördas och på kvällen så for vi på 50 års fest, de var farfars syrra som fylde.. De var typ skoj där och pappas kusi som är 15 sjöng typ 6 låtar under kvällen och hon sjöng JÄTTE BRA!! Och vid 12 då dom vuxna var lite onykter så gick en "gubbe" upp och sjöng, han var ganska bra men han skulle nog va bättre om ha va nykter.. ;) Ja kände mig som en dvärg under hela kvällen för typ alla i min släkt är långa!! En kille är 205 och dom andra är inte orta dom heller, de va typ ba en som va lite kortare än mig och de va Gustav som är 3 år yngre än mig och de är nog inte så länge kvar innan han växer om mig också.. Den kvällen va typ sista kvällen som man kunde va uppe länge innan skolan börja så vi kom hem vid typ halv 3 och då la ja mig i sängen och såg film så ja somna typ 5-6 nån gång och mamma väckte mig typ 12 så ja va typ as trött så ja somna om.. ;)

På söndan va ja me Meena och vi chilla vell typ ba.. ;)

Ska se film nu.. Ses i morrn Kramizzar//Becca!!<3

Tack för halsbandet Sofia!! :) <3


Stan today!! ;)

Heej! I da va ja i stan och shoppa, ja köpte typ mkt, mest smycken och sånnt.. I bussen på vägen dit så lyssna vi först på musik, men vi lyssna på låtarna på min mob och de är int så fin text på dom så vi fick lov å stänga av när de satte sig några bröve oss.. Och när vi nästan va framme så spydde lill tjejen som satt bröve oss så de börja stinka spya i hela bussen, BLÄ!!!! Sen så choppa vi och sånt och när vi skulle hem träffa vi Ida H så vi satt bröve hon i bussen och va sosiala.. ;) Sen när ja kom hem så hedde ja på spotify och lyssna på musik, med ett antal avbrott av min mamma.. Sen åt vi nudlar, ja åt med pinnar, de bli mycke goare då.. ;)

Nån som ska på mingos ikv? De ska iaf ja.. Hoppas vi ses där!! :)

Ska ut med snygg ungen nu så vi få synas senare.. ;) Kramizz//Becca!!<3<3

Lite om i går och i da.. ;)

Hej alla glada i dag så är de.. ee.. Torsdag tror jag.. :$ Klockan är 16.16 och jag sitter fortfarande i pyjamas.. ;) Ja vakna 12 och då fick mamma för sig att va skulle äta lunch då.. De är ju då man äter frukost, eller sover.. Så ja åt pomfritt till frukost. ;) Och sen ha ja typ ba chilla och sett film me småbrorsorna, vi ha sett madagaskar 2 och håller på å se Bert.. ;) Nog om min chill dag, nu ska ja berätta om i går.. ;)
I går vaknade jag av att någon försiktigt knackade på min dörr sen såg jag Tim(Jenkas lillebrorsa) Stå i dörr öppningen och han kom in och frågade om vi skulle leka, jag frågade vad vi skulle leka och han ville leka riddare så jag han juss och pass å ta på mig byxer och sen gick jag till markus och melvins rum och klädde ut oss och lekte.. ;) De va typ kul, men han bytte lek typ varje minut.. ;)

Ajja, nu ropar småpokarna på mig, vi ska fortsätta se bert.. Ses!!

Och föresten, tack sofia och hoppas vi hare skoj i stan i morrn! :) Och kolla i bakgrunden av bilden ja la ut på mig, tekningen har Sofia målat.. ;)

Kramizzar//Becca!!<3

Drygar framför datan.

Hej! Här sitter jag framför datan och drygar med en mamma över axeln, hon ha tänkt ta min mobil, men NÄVER in my LIFE att ja ge den till HON!! Hon tvinga mig å ha av den hela natten så ja kom dissa dom som smsa me mig, men skyll på mamma!! Resten av familjen sitter nere å se hockey, ja vet inte ench vilka de är som kör, men ja bry mig int heller.. ;) ska dra nu ses!! :) Kramizz//Becca!

Lovade en, så här kommer den.. ;)

Här är bilden som ja lova att ja skulle lägga ut.. :)Hade tråkigt, så ja fixa den lite, har bara gjort den lite mera svart vit... :)
Kramizzar Becca!!<3

Bygga.. ;)

Hej! Sorry att ja inte skrev i går men ja vaknade 7 och for till mormorsmor i vindeln där shoppade vi och hälsa på mormorsmor, jag köpte e5 skor på sko affär´n och vi köpte rött te som lukta HUR GÅTT SOM HÄLST!!!! o sen när ja kom hem så va ja me Ewwe och Meena, vi körde singstar och gh.. :) och sen stanna Meena och sov hos mig och vi var uppe till typ 3 och vid 5 så vakna ja av att hennes mobil ringde, hon svara men då la den på.. och sen väckte hon mig 12 så ja é typ trött..;)
I dag så följde ja me Meena hen och vi bygge ihop en garderob från ikea och bärde in tv´n och sängen i hennes rum, och sen kom Jenka för å kolla på rummet så vi va me hon ett tag o typ snacka å sånnt och sen så skulle Meena bort och äta hos nån på strömmbacken så ja gick hem och de är typ is kallt ute!! De stå -16 på termometern men de blåser ju och sånt och vinden är ju ännu kallare..

De va vell allt för mig!! Ses i morrn! Kramizzar Becca!! <3<3


Svar till Gun. Pearsingen satt kvar hela tiden men ja sprang runt med ett plåster på näsan så de kanske int såg så bra ut.. ;)
Svar té fillan: Haha, ja slog int i huvet den här gången heller, men de är ju den som stylar som gö illa sig så en av killarna skulle stå i vatten fallet (En bana som de är typ 85graders lutning på) och han ramla och slog i aset och hadde tydligen as ont.. ;)

Pite+snygga killar=sant..

Hej! Ja kom nyss hem från pite och där finns de snygga killar!!! ;) Vi for med mina släktingar (dom som vi fira ny år hos) först så fanns de typ inga killar alls där... men sen på eftermiddan så kom de massa killar dit och ja såg en as snygg, men han försvann.. :(
Men nu kommer vi till saken ja hade tänkt berätta om, de va 3 killar som börja typ kolla in oss först och sen börja dom typ "råka" ta samma banor som oss och när dom hade kommit på vilken vi tog mäst så la dom sig på sol stolar vid den banan.. ;) Dom stog i vatten fallet och sprutade vatten på oss satt vi skulle kolla dit och ja börja typ garva, och 3:dje gången så gick just en badvakt förbi och då blev badvakten sur för att dom gjorde de halkigt på marken och när vi kom upp så stog dom och kolla på oss o ja börja as garva för att dom hade blivi ut skälda, och då börja dom också skratta.. ;) och sen fick Linnéa lov att fara hem så då bada ja me mogge och mamma gick förbi killarna just efter att ja och mogge hade gjort de och då knuffa ena killen till den andra och peka på mig och viska nått då sa den andra killen `som om att hon skulle välja dig iställe för han` och peka på mogge.. ;) Synd att mamma inte berätta före vi hade gått upp, för då hade ja ju gått dit å snacka me dom.. ;)

Nu ska ja läggamig i sängen och se film.. :) Kramizzar becca!

Ja vet att jag ha lovat bilder, men snart så kommer ja fixa kameran och då ska ja lägga ut massa bilder!! :)

Snö gubbs attack!! ;)

Hej! Idag har jag åkt skoter första gången i år för att föret inte ha varit de bästa, de var inte så bra i dag heller men ja va så sugen så vi stack ut ändå.. ;) De var as skoj som vandligt, men man kunde int njuta av de fina landskapet som man brukar för de flög lös snö överallt och man fick typ lov å försöka skydda sig från snön så mkt som möjligt.. ;) Och på vägen såg vi några som va ute och gick me hundarna på spåre, dom hundarna var jätte fina men inte finare än asterix så klart.. ;) sen när vi var hemma hos farmor och faffe igen så såg man ut som en gående snögubbe.. ;) Vi var helt vita och när snön i ansiktet smälte så ran de hur mkt vatten som möjligt och de va då man börja känna att man frös.. ;)

Nu har jag köpt minnes kort till kameran så ja ska försöka få in den på datan så kan ja börja lägga ut bilder ochså.. :)

Ska gå och chilla nu, typ se film elle nått.. Ses!! Kramizzar  Becca!!

Föressten..

Glömde fråga om ni har nått bra knep å få pearsingen å sitta för ja ska ju på äventyrs bad i morrn och vill int att ploppen ska fara.. :)


2010!! :)

Vilken underbar början på 2010 dom första 3 timmarna var jag BLOND!! Jag kom med typ 100000 dumma komentarer, för vi körde familje geni och jag visade upp mina kart kunskaper,jag suger verkligen på kartan! ;) Så spelet slutade med att jakob hade 3 poäng Mogge och Linnéa hade 2poäng och jag hade några komentarer som dom andra hade skrivit upp när jag inte klarade en enligt dom lätt fråga.. De stog Dum, dummare, dummast och blond och överdrivet blond.. ;)

Och sen börja dom säga att om min lärare sa att jag skulle skriva en uppsats av ett krig som nyss har inträffat så skulle jag skriva om ett krig mellan soviet unionen och månen och att don började kriga för att soviet var avis på månen för att månen var gjord av ost.. ;)

Bara så ni vet så vet ja att inte jorden är gjord av ost och att soviet unionen inte längre finns.. ;)

I morrn ska vi till piteå och bada med burmannarna.. :)

Ska ut me skotern nu.. Ses!! Kramizzar Becca!!

RSS 2.0